CHEF® sluit exclusief partnership met Bocuse d’Or Nederland

21 september 2016

Amstelveen, 21 september 2016 –CHEF®, onderdeel van Nestlé Professional, en Bocuse d’Or Nederland hebben op Gastvrij Rotterdam 2016 een exclusieve samenwerkingsovereenkomst ondertekend. Doel van het partnership is het bevorderen van de gastronomie in Nederland en het uitbreiden en versterken van het CHEF-netwerk. De overeenkomst gaat in per 1 januari 2017.

Country Business Manager van Nestlé Professional, Laurent Willaerts en Joop Braakhekke, bestuurslid van Bocuse d’Or Nederland, tekenden in Rotterdam de overeenkomst. Laurent Willaerts over de samenwerking: “CHEF is door én voor chefs, al veertig jaar. De samenwerking met chefs die dagelijks in de keuken staan is de grootste kracht van CHEF. Ook Bocuse d’Or spant zich in voor topchefs en kent een rijke traditie. Onze samenwerking met Bocuse d’Or Nederland en hun culinaire ambities sluit daarom naadloos aan.”

De wedstrijd om de Bocuse d’Or is een podium voor chefs van grote wereldklasse. Bocuse d’Or Nederland organiseert de Nederlandse competitie en ondersteunt het Nederlandse team bij de deelname aan de Europese wedstrijd en de wereldfinale in Lyon.

“De deelnemers aan Bocuse kunnen hun wedstrijden alleen maar voorbereiden wanneer krachtige partners zich er achter scharen. Met CHEF als partner is er een waardevol fundament om deelname vanuit Nederland aan Bocuse d’Or in Europa en in de wereldfinale een goed vervolg te geven”, aldus Chefkok Jan Smink, de Nederlandse deelnemer aan de wereldfinale Bocuse d’Or 2017 in Lyon.

Joop Braakhekke: “We zijn enorm verheugd om Nestlé Professional met CHEF als onze partner te mogen verwelkomen. CHEF is een toonaangevend merk met kwalitatief hoogwaardige producten. Bocuse d’Or staat voor werken met mooie, goede producten. Daarom past Nestlé Professional goed bij een prestigieuze wedstrijd als Bocuse d’Or.”

A pragmatic definition of accreditation tetracycline availability us is offered and the developing..