Convotherm Holland Techno Groep ondersteunt team met combi-steamer
6 juni 2018
Voor de trainingen van kandidaat Lars Drost en zijn commis Mike Klaasen is een speciale wedstrijdkeuken ingericht bij het ROC in Amsterdam, identiek aan de wedstrijdkeuken in Turijn. Zo kan het team zich optimaal voorbereiden op het Europese Kampioenschap van Bocuse d’Or in Turijn. Convotherm Holland Techno Groep heeft speciaal voor het team van Bocuse d’Or Nederland geregeld dat er een nieuwe Convotherm combi-steamer ter beschikking is gesteld.
Coach Jan Smink: “Het is geweldig voor Lars en Mike om te kunnen trainen met deze Convotherm combi-steamer, tijd is enorm belangrijk en nu kunnen we precies trainen op de tijd die de ingrediënten nodig hebben om de perfecte smaak te presenteren.”
Roy Hoeijmakers, directeur Holland Techno Groep; “Bij op het hoogste niveau koken hoort de combi-steamer van de allerhoogste kwaliteit. Wij steunen graag jong talent om dit te ervaren en wensen het Nederlandse team van Bocuse d’Or veel succes in Turijn.”