De weg naar Bocuse d’Or | aflevering 3: de puntjes op de i
11 juni 2018
Het zit erop! Vandaag streden de (oud)-Sterklassers Lars Drost en Mike Klaassen tijdens de Europese finale van de Bocuse d’Or in Turijn.
Na 5 uur en 35 minuten koken presenteerden de mannen de twee fantastische gerechten aan de jury: het vegetarische kaasgerecht en de vleessschaal met Piëmontees rund.
De mannen, samen met coach Jan Smink hebben keihard gewerkt en getraind om tot dit eindresultaat te komen.
De schaal is dankzij het geweldige vakmanschap van zilversmeden Jan Matthesius en Pauline Barendse van Atelier Dubbelop prachtig geworden, met de tulpen als Nederlands symbool verwerkt. Een geweldig proces om mee te maken!
Bekijk de voorlaatste aflevering van de mini-serie ‘De weg naar Bocuse d’Or’, gepresenteerd door mediapartner Makro NL en volg het proces tot aan de week voor de finale!