Dit zijn wij, Yentl en ik

9 maart 2020

Beste chefs, SVH Meesterkoks, souschefs en horeca-eigenaren. Beste keukenassistenten, gastheren en gastvrouwen. Beste partners, culinaire recensenten en culinaire gasten. Beste Bocuse d’Or volgers, liefhebbers, familie & vrienden,

Met nog precies twee weken te gaan voordat ik een aantal van jullie zie op het benefietdiner #RoadToTallinn wil ik jullie eerst graag bedanken.
Bedankt voor de steun afgelopen tijd. Bedankt dat jullie Bocuse d’Or Nederland een warm hart toedragen. Bedankt voor jullie support, jullie berichten en jullie betrokkenheid. Dat wordt enorm gewaardeerd!
Nu ik, Marco van der Wijngaard, met een gerust hart kan zeggen dat Yentl van Gilst en ik ingeloot zijn en de wedstrijdarena betreden op donderdag 28 mei in Tallinn, wil ik jullie vanaf nu graag meenemen in onze wereld en onze reis. Voor ons is die reis al op 27 mei 2019 begonnen, maar met deze officiële GO en het benefietdiner in het vooruitzicht zijn we er meer dan klaar voor om jullie een kijkje in onze keuken te geven! 

Dit zijn wij, Yentl en ik. Volg ons in onze #RoadtoTallinn via de socials van Bocuse d’Or Nederland. Here we go!!!