Nieuwjaarsborrel Bocuse d’Or óp de Horecava

3 januari 2019

Het is alweer enige tijd geleden dat het team van Bocuse d’Or Nederland aan het strijden was in Turijn tijdens de Europese finale van de wedstrijd. Helaas heeft het team toen geen plek kunnen bemachtigen in de finale van Bocuse d’Or, die van 26 t/m 30 januari 2019 plaatsvindt in Lyon, Frankrijk. 

Echter gaan we met z’n allen door om zowel het team als de organisatie steeds weer te verbeteren en zijn we achter de schermen dan ook druk in de weer met de voorbereidingen voor de komende editie. We willen dan ook graag het nieuws uit het bestuur delen tijdens de nieuwjaarsborrel voor alle partners van Bocuse d’Or Nederland. 

Nieuwjaarsborrel
Op maandag 7 januari organiseert het bestuur van Bocuse d’Or Nederland een nieuwjaarsborrel op de Horecava in de RAI Amsterdam. Iedereen is van harte welkom op de stand van SVH, die te vinden is in hal 7, standnummer: 07.339. 

Hier vindt vanaf 15:00 uur een interactieve Pubquiz plaats, waar de borrel uiteraard al mee begint. Hierna volgt het formele gedeelte met nieuws vanuit het bestuur. Zo hebben we nieuws over de wedstrijdcyclus en nieuws over de samenwerking die we met Gastvrij Rotterdam aangaan. Uiteraard is er de gelegenheid om vragen te stellen, en om samen mogelijkheden te bespreken voor de komende wedstrijdrondes. In 2019 vindt de Nederlandse finale van Bocuse d’Or weer plaats.  
 

De details op een rijtje: 

Nieuwjaarsborrel partners Bocuse d’Or Nederland
Maandag 7 januari
Vanaf 15:00 uur
Horecava RAI Amsterdam
Stand van SVH: 07.339 (hal 7)