Partnerdag 21 juni 2021
24 juni 2021
Deze week organiseerden wij een partnerdag bij Restaurant ’t Havenmantsje van medebestuurslid en SVH Meesterkok Marco Poldervaart. Tijdens deze dag hebben we o.a. kennisgemaakt met de vier finalisten voor de Nederlandse Bocuse d’Or finale. Daarnaast hebben de finalisten een workshop en uitleg gekregen over het thema ‘Hygiënisch werken’ van onze partner Tork Global (Essity) en Jo Nelissen (adviseur hygiëne voor meerdere deelnemende landen aan Bocuse d’Or).
Verder hebben de kandidaten de opdrachten voor de finale ontvangen namens onze partners:
– Versvishandel Jan van As: rode mul & vongole.
– VanDrie Group: kalfsnier, kalfszwezerik en kalfshaas.
– CHEF NL: gebruik van CHEF 100% Naturel fonds.
Namens het bestuur bedanken wij alle partners en kandidaten die aanwezig waren en Marco Poldervaart voor de gastvrijheid. En we wensen de kandidaten veel succes met de voorbereidingen voor de Nederlandse finale tijdens Gastvrij Rotterdam.