Glucotrol may cause increased pill effexor 75mg sensitivity to the sun..

TEAM NL

De stichting Bocuse d’Or Nederland is opgericht om Nederlandse deelname aan de prestigieuze internationale Bocuse d’Or wedstrijden mogelijk te maken.


Bocuse d'Or Nederland
Het doel van Bocuse d’Or Nederland is het bevorderen van een positief imago van de Nederlandse gastronomie, het profileren van het koksambacht, het enthousiast maken van jongeren voor het beroep van kok en het bevorderen van het gebruik van kwalitatief hoogwaardige, innovatieve en duurzame producten. De wedstrijd om de Bocuse d’Or is een wereldpodium voor chefs van grote klasse.

Bocuse d’Or Nederland organiseert de Nederlandse competitie en ondersteunt het Nederlandse team bij de deelname aan de Europese wedstrijd en voor de wereldfinale in Lyon. Voor de noodzakelijke financiële middelen werkt Bocuse d’Or Nederland samen met bedrijven en organisaties (partners) die de wedstrijd en het doel van de stichting een warm hart toe dragen. Door een nauwe samenwerking kunnen zij Bocuse d’Or Nederland inzetten voor hun eigen pr- en marketingdoelen.

De stichting Bocuse d’Or Nederland is onafhankelijk en maakt geen winst. De stichting zet haar kennis, ervaring, netwerk en financiële middelen in om haar doelen te realiseren.


Team Bocuse NL 2021-2022-2023
De Nederlandse voorronde vond plaats op 20 september 2021 tijdens Gastvrij Rotterdam. Als winnaars kwamen chef Kees Visser en commis Jeffrey Buijl uit de bus! Zij gaan, samen met coach Jo Nelissen en tweede commis Jorn Maljaars, Nederland vertegenwoordigen tijdens de Europese finale op 23 en 24 maart 2022 in Boedapest, Hongarije. Onze voorzitter, Francois Geurds, zal onderdeel uitmaken van de 20-koppige jury.