Glucotrol may cause increased pill effexor 75mg sensitivity to the sun..

TEAM NL

De stichting Bocuse d’Or Nederland is opgericht om Nederlandse deelname aan de prestigieuze internationale Bocuse d’Or wedstrijden mogelijk te maken.


Bocuse d'Or Nederland
Het doel van Bocuse d’Or Nederland is het bevorderen van een positief imago van de Nederlandse gastronomie, het profileren van het koksambacht, het enthousiast maken van jongeren voor het beroep van kok en het bevorderen van het gebruik van kwalitatief hoogwaardige, innovatieve en duurzame producten. De wedstrijd om de Bocuse d’Or is een wereldpodium voor chefs van grote klasse.

Bocuse d’Or Nederland organiseert de Nederlandse competitie en ondersteunt het Nederlandse team bij de deelname aan de Europese wedstrijd en voor de wereldfinale in Lyon. Voor de noodzakelijke financiële middelen werkt Bocuse d’Or Nederland samen met bedrijven en organisaties (partners) die de wedstrijd en het doel van de stichting een warm hart toe dragen. Door een nauwe samenwerking kunnen zij Bocuse d’Or Nederland inzetten voor hun eigen pr- en marketingdoelen.

De stichting Bocuse d’Or Nederland is onafhankelijk en maakt geen winst. De stichting zet haar kennis, ervaring, netwerk en financiële middelen in om haar doelen te realiseren.


Team Bocuse NL 2019-2020-2021
De Nederlandse voorronde vond plaats op 27 mei 2019. Tien deelnemers lieten hun kookkunsten zien in het FrieslandCampina Innovation Centre in Wageningen. Vier chefs plaatsten zich voor de Nederlandse finale. Een chef, SVH Meesterkok Menno Post, ontving een wildcard van het bestuur en ging direct door naar de Nederlandse finale die plaatsvond op maandag 23 september 2019 tijdens de vakbeurs Gastvrij Rotterdam in Ahoy. Als winnaars kwamen chef Marco van der Wijngaard en commis Yentl van Gilst uit de bus! Zij gaan Nederland vertegenwoordigen tijdens de Europese finale in Tallinn, Estland.

2018
In 2018 stond chef Lars Drost van restaurant Ciel Bleu** en commis Mike Klaassen in de Europese finale. Onder leiding van coach Jan Smink (oud deelnemer van Bocuse d'Or) gingen zij de strijd aan in Turijn. Helaas hebben zij geen plaats kunnen behalen voor de wereldfinale in Lyon 2019.