Terugblik: MGK Bouw BV partner voor bouw schaal Bocuse d’Or Nederland

21 december 2020

In de voorbereiding van de Europese finale heeft het team van Bocuse d’Or Nederland grote steun gehad bij het bouwen van de schaal, speciale snijtafel en extra kast waardoor zo efficiënt mogelijk gewerkt kon worden. Het team en bestuur van Bocuse d’Or Nederland is blij met deze ondersteuning van bouwbedrijf MGK Bouw BV uit Mijdrecht.

Toen uiteindelijk bekend werd dat de Europese finale in Tallinn echt door zou gaan, heeft het bouwbedrijf in korte tijd de schaal in productie genomen en op tijd kunnen leveren bij het team. Marco van der Wijngaard: “We kennen dit bedrijf goed vanwege hun inzet voor restaurant ’t Amsterdammertje en weten dat zij op het hoogste niveau voor de horeca maatwerk kunnen leveren.”

MGK Bouw BV werkte graag mee aan de ondersteuning van het team. Directeur Alfons Godschalk: “Toen we hoorde dat Marco naar de Europese finale ging, was het een eer om mee te mogen werken aan de schaal en verrijdbare werkbank. Daar is best wat extra mankracht voor nodig geweest en dat hebben we graag gedaan omdat we het juist in deze gekke tijden belangrijk vinden om het team en bestuur zo te ondersteunen.”

Over MGK Bouw
MGK Bouw is opgericht door Alfons Godschalk en Piet van Eijk die samen het bouwbedrijf zijn gestart en inmiddels 35 jaar ervaring hebben. MGK staat voor Met Gebundelde Krachten. Zo geven zij invulling aan bouwprojecten en werken voor particulieren, winkels en horecabedrijven. Met creativiteit en inspiratie wordt gezorgd voor renovatie, inrichting en maatwerk.