We’re ready for take-off! Kijken jullie mee via de livestream?

12 oktober 2020

Beste supporters,

Yentl en ik zijn klaar voor vertrek naar Tallinn! We hebben gisteren de bus van onze partner Makro Nederland ingeladen en deze is inmiddels onderweg. Morgenochtend stappen wij het vliegtuig in en op donderdag 15 oktober is het zover: dan gaan wij de sterren van de hemel koken voor een plaats in de finale in Lyon die op 1 en 2 juni 2021 plaatsvindt. 

De reis had nog even wat voeten in de aarde, aangezien onze rechtstreekse vlucht van KLM afgelopen vrijdag gecanceld werd. Maar gelukkig is er een alternatief gevonden en lijkt het nu dan toch echt te gebeuren. 

Het is natuurlijk jammer dat jullie, onze supporters, niet mee kunnen naar Tallinn om ons aan te moedigen, ons te steunen en om de reis samen met ons mee te maken. Maar het is helaas niet anders. Yentl en ik zijn blij dat de wedstrijd doorgaat en dat alle tijd en energie die we in de trainingen hebben gestoken niet voor niets is geweest. We willen jullie wel allemaal bedanken voor jullie support. En in het bijzonder onze sponsoren, want ondanks deze zware tijden, zijn jullie er voor ons geweest en kunnen we op jullie rekenen. Bedankt toppers 💛

Voorproefje
Om alvast een (digitaal) voorproefje te krijgen van wat ze in Tallinn van ons gaan zien, check onderstaande video:)

Onderaan vinden jullie nog wat praktische info.
Voor nu zeggen wij: Näeme hiljem (tot later), we’re gonna kick some ass!

Wedstrijdschema (let op tijdsverschil!)
Het meest actuele wedstrijdschema vind je hier. Wij starten donderdagochtend om 08:40 uur Estse tijd! Let op: in Nederland is het dan een uur vroeger, 07:40 uur. Om 13:40 uur (12:40 uur Nederlandse tijd) geven wij de eerste opdracht op het bord mee en om 14:15 (13:15 uur Nederlandse tijd) presenteren wij de schaal. 

Voor de thuisblijvers: livestream
Het is helaas niet anders. Maar gelukkig kunnen jullie thuisblijvers de wedstrijd toch nog live meemaken via de livestream! Deze kun je vanaf donderdagochtend bekijken. Natuurlijk delen wij foto’s en video’s zo snel mogelijk via de social media kanalen van BocuseNL en via de Whatsapp groep, maar aangezien alleen wij aanwezig zijn, samen met onze coaches en voorzitter, kan hier wat vertraging in zitten. Onze excuses hiervoor. 

Prijsuitreiking
De prijsuitreiking vindt vanaf 17:00 uur (16:00 uur Nederlandse tijd) plaats op vrijdag 16 oktober. Ook hier proberen we onze communicatie zo snel mogelijk te laten verlopen. En natuurlijk rekenen we erop dat we bij de beste 10 landen zitten die doorgaan naar de Wereldfinale in Lyon! 

Groeten,

Marco & Yentl