Benefietdiner “Road to Tallinn”

19 februari 2020

Het is officieel: Onze “Road to Tallinn” is van start gegaan. Bocuse d’Or Nederland is ingeloot voor de Europese finale in Tallinn. Op donderdag 28 mei stappen we de wedstrijdarena in en starten we als tweede team om 08:40 AM. Bekijk hieronder de volledige time-table. 

Nu het zeker is dat Marco & Yentl straks in het vliegtuig naar Tallinn stappen, doen we dit jaar iets extra’s.

André Gerrits als gastheer van deze avond
Om ervoor te zorgen dat het Marco & Yentl aan niets ontbreekt en zij alle materialen die zij nodig achten kunnen gebruiken, organiseren we een benefietdiner, genaamd “Road to Tallinn”. Speciaal voor dit event stellen André Gerrits en Genevieve restaurant ‘t Amsterdammertje eenmalig beschikbaar om zo Bocuse NL te kunnen helpen aan extra financiële middelen voor de wedstrijd. André Gerrits is dan ook de gastheer van deze avond die gehouden wordt op maandag 23 maart 2020. Bocuse d’Or en culinair liefhebber? Ook jij kunt erbij zijn!

Het arrangement voor deze avond is compleet verzorgd, inclusief champagne, amuses, 5-gangenmenu, wijn, water en koffie met friandises. Tijdens het diner vindt er een veiling plaats. Er worden verschillende items geveild, o.a. de oude Bocuse d’Or wedstrijdschalen van Jan Smink en Lars Drost, lunches bij diverse Michelinsterrenrestaurants en een luxe lunch of diner bij jou thuis verzorgd.

Line-up chefs
Eerder maakten we al bekend dat onze voorzitter & SVH Meesterkok Soenil Bahadoer, chef van restaurant De Lindehof** en Sander Spruijt, chef van restaurant De Burgemeester* achter de kachel staan. Het team van sterrenchefs wordt compleet gemaakt door SVH Meesterkok Wilco Berends, chef van restaurant De Nederlanden* en Jermain de Rozario, chef van De Rozario*. Uiteraard samen met Marco van der Wijngaard & Yentl van Gilst en eigenaar van restaurant ’t Amsterdammertje André Gerrits als gastheer.

Erbij zijn? Reserveer hier!
Wil jij team #BocuseNL supporten in hun “Road to Tallinn” en heb je zin in een culinaire belevenis met unieke veilingitems? De arrangementsprijs bedraagt € 150,00 p.p. ex btw. Via deze link kun je reserveren. Na betaling is je reservering definitief. Via het formulier kun je voor maximaal 10 personen reserveren. Wil je graag met meer personen komen? Stuur dan een mail naar info@bocusedornederland.nl. Let op: er is plek voor maximaal 100 personen. Vol=vol, dus wees op tijd met reserveren.
Reserveren is mogelijk t/m donderdag 19 maart 20:00 uur.  

Volledige time-table Europese finale, Tallinn.