Heb jij het als culinair talent in je om Nederland de Road to Lyon af te laten leggen? Dan zien we de inschrijving van jou en je commis graag tegemoet. 

De aanmelding voor dé prestigieuze Bocuse d'Or wedstrijd kan per mail op: info@bocusedornederland.nl onder vermelding van de volledige namen (chef, commis) en een telefoonnummer. Tevens ontvangen we graag beider cv's. Het bestuur van Bocuse d’Or Nederland neemt kort na inschrijving contact op.

INSCHRIJVING NEDERLANDSE FINALE
De inschrijving voor de Nederlandse finale van Bocuse d’Or 2024 is van start! Maximaal vijf kandidaten gaan de strijd met elkaar aan tijdens de Nederlandse finale, die zal plaatsvinden op maandag 23 september 2024 tijdens de horecavakbeurs Gastvrij Rotterdam. De best presterende kandidaat (en commis) plaatst zich als winnaar voor de Europese finale in 2026. De wereldfinale vindt traditiegetrouw plaats in Lyon in 2027.

BOCUSE D'OR NEDERLAND
De stichting Bocuse d’Or Nederland is opgericht om Nederlandse deelname aan de prestigieuze internationale Bocuse d’Or wedstrijden mogelijk te maken. Het doel van Bocuse d’Or Nederland is het bevorderen van een positief imago van de Nederlandse gastronomie, het profileren van het koksambacht, het enthousiast maken van jongeren voor het beroep van kok en het bevorderen van het gebruik van kwalitatief hoogwaardige, innovatieve en duurzame producten. De wedstrijd om de Bocuse d’Or is een wereldpodium voor chefs van grote klasse.
Bocuse d’Or Nederland organiseert de Nederlandse competitie en ondersteunt het Nederlandse team bij de deelname aan de Europese wedstrijd en voor de wereldfinale in Lyon. Voor de noodzakelijke financiële middelen werkt Bocuse d’Or Nederland samen met haar partners die de wedstrijd en het doel van de stichting een warm hart toedragen. Door een nauwe samenwerking kunnen zij Bocuse d’Or Nederland inzetten voor hun eigen pr- en marketingdoelen.
De stichting Bocuse d’Or Nederland is onafhankelijk en maakt geen winst. De stichting zet haar kennis, ervaring, netwerk en financiële middelen in om haar doelen te realiseren.

BOCUSE D’OR  2024 - 2025 - 2026 - 2027
Bocuse d’Or is al 35 jaar meer dan een gastronomische wedstrijd op wereldniveau. Het is een ode aan culinaire grootheid Paul Bocuse en hét podium voor grote talenten van de hedendaagse haute cuisine. De universele taal van creatie, techniek en passie wordt op het hoogste niveau tot uiting gebracht door 70 landen, verdeeld over vijf continenten. Onder het toeziend oog van een uitzinnig publiek van supporters, strijden de teams zich een weg naar Lyon, waar de felbegeerde wereldtitel op één van hen wacht.