Het bestuur

Het bestuur van Bocuse d’Or Nederland stelt zich aan u voor

Het bestuur van Bocuse d'Or Nederland bestaat uit de volgende leden:

Het secretariaat is bereikbaar via info@bocusedornederland.nl 

Hieronder stelt ieder lid zich kort voor:

Of course Ikeas prozac 15 mg Lingongerry Preserves will double your pleasure..
ricardo

Ricardo Eshuis

Als directeur van SVH ben ik dagelijks op kruistocht om de vakbekwaamheid in de horeca te vergroten. Waarom? Omdat vakbekwame medewerkers de ervaring van de gast bepalen. En blijde gasten is waar we het voor doen. Met de SVH Meesterkoks hebben we hetzelfde doel als Bocuse d’Or: op topniveau presteren om Nederland nog beter culinair op de kaart te zetten. Samen zoeken we naar dé talenten die op dat topniveau kunnen werken. Binnen Bocuse d’Or Nederland ben ik verantwoordelijk voor marketing en communicatie en mag ik met een paar prachtige partners de contacten onderhouden.

bocuse-d'or-april-2018-©-kyonne-leyser-16

André van Doorn

Als SVH Meesterkok en als vice-voorzitter van het bestuur loop ik al vele jaren mee bij Bocuse d’Or. Ik jureer op de internationale podia van Bocuse d’Or. Met oog voor de details in ontwerp en smaak van de gerechten speel ik een belangrijke rol bij de presentatie van de gerechten die de kandidaten maken.

marco poldervaart

Marco Poldervaart

Ik heb een enorme passie voor het vakmanschap in de keuken en altijd een honger om te leren en het ontdekken van nieuwe technieken is wat ik graag doe. Prijzen bij grote wedstrijden op zowel nationaal als internationaal niveau ontbreken niet. Zo maakte ik deel uit van het nationaal kookteam voor Bocuse d’Or. Ik ben verantwoordelijk voor de wedstrijdvoorbereiding van de kandidaten. Ook ben ik SVH Meesterkok en eigenaar van restaurant ’t Havenmantsje in Harlingen.

soenil

Soenil Bahadoer

Sinds 2019 ben ik voorzitter van Bocuse d’Or Nederland. Ik ben patron en eigenaar van restaurant De Lindehof** in Nuenen en heb al veel culinaire talenten opgeleid in mijn zaak. Met mijn inzet voor Bocuse d'Or Nederland wil ik Nederland nog beter culinair op de kaart zetten. Van kandidaten verwacht ik maximale inzet, het is hard werken en daar moet je goed voor getraind zijn. Koken is een prachtig vak en we hebben mooie ambities waar ik een bijdrage aan wil leveren. 

bocuse-d'or-april-2018-©-kyonne-leyser-12

Leendert Klaassens

Ik heb het afgelopen jaar veel ervaring opgedaan als coach van Jan Smink bij de Bocuse d’Or. Met een scherp oog voor de details, planning en persoonlijke coaching zorgden we ervoor dat de kandidaat de wereldfinale haalde.

joris prinssen

Joris Prinssen

Bijna 10 jaar werkte ik als woordvoerder voor Koninklijke Horeca Nederland en leverde ondersteuning aan het Nederlandse bestuur van Bocuse d’Or. Door Joop Braakhekke werd ik geïnspireerd voor deze prestigieuze kookwedstrijd. Nederland verdient een sterk imago als het gaat om de culinaire prestaties die de Nederlandse restaurants leveren. Mijn taak is om de communicatie over Bocuse d’Or te organiseren en het verstevigen van de relaties met media en partners van Bocuse d’Or.

Profielfoto Anita

Anita Buiteman

Als enige vrouw in het bestuur neem ik de organisatie van de stichting Bocuse d’Or Nederland op me en ben ik verantwoordelijk voor de organisatie van de wedstrijden en voor de financiële zaken van de stichting. Als directeur-eigenaar van organisatie en verenigingsbureau A Solution heb ik veel ervaring met de ondersteuning van verenigingen. A Solution levert het verenigingsmanagement voor de Alliance Gastronomique en Gastronomisch Gilde en kent daardoor de toprestaurateurs van Nederland goed.

bocuse-d'or-april-2018-©-kyonne-leyser-13

Marcel de Leeuw

Zowel SVH Meesterkok als Chef2Chef-manager bij Nestlé Professional. Daarvoor werkte ik als Chef de Cuisine bij het DoubleTree by Hilton Hotel, als chef bij De Kersentuin in het Bilderberg Garden Hotel waar ik mijn Meesterproef heb afgelegd en bij Juliana in Valkenburg. Sinds 2017 ben ik bestuurslid geworden en verantwoordelijk voor de partnerships van Bocuse d’Or Nederland. Verder heb ik de ambitie als bestuurslid bij Bocuse d’Or Nederland om de jonge talenten van culinair Nederland te verbinden met de wedstrijd Bocuse d’Or. Mijn ervaring met wedstrijdkoken en het voorzitterschap van de Sterklas zet ik in om de kandidaten te coachen in hun doorzettingsvermogen.