Het bestuur

Het bestuur van Bocuse d’Or Nederland stelt zich aan u voor

Het bestuur van Bocuse d'Or Nederland bestaat uit de volgende leden:

Het secretariaat is bereikbaar via info@bocusedornederland.nl 

Hieronder stelt ieder bestuurslid zich kort voor:

Of course Ikeas prozac 15 mg Lingongerry Preserves will double your pleasure..
BOCUSE-D'OR-FG-RichardSinteMaartensdijk-Horecainbeeld.nl-73

François Geurds

Mijn moeder houdt van koken ook toen ik jong was. Op jonge leeftijd werd ik door haar passie voor koken en smaken gegrepen. Ik zat dan betoverd voor de oven, verbaasd over wat er daarbinnen gebeurde. Ik wilde leren koken, ik wilde deze magie begrijpen en de technieken beheersen.

Ik stop niet voor ik het hoogst haalbare bereikt heb. En daar ga ik bij Bocuse d'Or ook voor. 

Alain Alders Bocuse d'Or

Alain Alders

Ik werkte vele jaren op sterrenniveau bij Landgoed Duin & Kruidberg. Daarnaast ben ik al langer actief als gastchef, keynote spreker en consultant voor gastronomische concepten en voedselproducenten wereldwijd. Samen met mede-bestuurslid en SVH Meesterkok Marcel de Leeuw richt ik mij vooral op partnerships.

Ricardo Eshuis

Ricardo Eshuis

Maarten Ploeger

marco poldervaart

Marco Poldervaart

Ik heb een enorme passie voor het vakmanschap in de keuken en altijd een honger om te leren en het ontdekken van nieuwe technieken is wat ik graag doe. Prijzen bij grote wedstrijden op zowel nationaal als internationaal niveau ontbreken niet. Zo maakte ik deel uit van het nationaal kookteam voor Bocuse d’Or. Ik ben verantwoordelijk voor de wedstrijdvoorbereiding van de kandidaten. Ook ben ik SVH Meesterkok en eigenaar van restaurant ’t Havenmantsje in Harlingen.

Marcel de Leeuw

Marcel de Leeuw

Zowel SVH Meesterkok als Chef2Chef-manager bij Nestlé Professional. Daarvoor werkte ik als Chef de Cuisine bij het DoubleTree by Hilton Hotel, als chef bij De Kersentuin in het Bilderberg Garden Hotel waar ik mijn Meesterproef heb afgelegd en bij Juliana in Valkenburg. Sinds 2017 ben ik bestuurslid geworden en verantwoordelijk voor de partnerships van Bocuse d’Or Nederland. Verder heb ik de ambitie als bestuurslid bij Bocuse d’Or Nederland om de jonge talenten van culinair Nederland te verbinden met de wedstrijd Bocuse d’Or. Mijn ervaring met wedstrijdkoken en het voorzitterschap van de Sterklas zet ik in om de kandidaten te coachen in hun doorzettingsvermogen.

Andre-van-doorn

André van Doorn

Als SVH Meesterkok en als vice-voorzitter van het bestuur loop ik al vele jaren mee bij Bocuse d’Or. Ik jureer op de internationale podia van Bocuse d’Or. Met oog voor de details in ontwerp en smaak van de gerechten speel ik een belangrijke rol bij de presentatie van de gerechten die de kandidaten maken.