Of course Ikeas prozac 15 mg Lingongerry Preserves will double your pleasure..

Het bestuur van Bocuse d’Or Nederland stelt zich aan je voor

Het bestuur van Bocuse d'Or Nederland bestaat uit de volgende leden:

Het secretariaat is bereikbaar via info@bocusedornederland.nl 

Hieronder stelt ieder bestuurslid zich kort voor:

BOCUSE-D'OR-FG-RichardSinteMaartensdijk-Horecainbeeld.nl-73

François Geurds

Als SVH Meesterkok heb ik de verantwoordelijkheid om kwaliteit op het hoogste niveau te waarborgen en kennis over te dragen aan de volgende generatie koks.

Binnen de keukens van restaurant FG Foodlabs* en FG Restaurant** begeleid ik mijn koks in het eleveren van hun talent. Zij krijgen kennis en geavanceerde tools geboden om zichzelf te ontwikkelen.

Zelf ben ik zeer gedreven het hoogst haalbare te bereiken binnen mijn professie. Door dit streven uit te dragen, enthousiasmeer ik mijn koks zichzelf uit te dagen. Deze strategie en eerder genoemde begeleiding hanteer ik ook bij de kandidaten van het team dat Nederland vertegenwoordigt tijdens de Bocuse d'Or finale(s). 

Op deze wijze probeer ik op mijn manier een bijdrage te leveren aan de bestendiging van de gastronomie van de toekomst.

Andre-van-doorn

André van Doorn

Als SVH Meesterkok en als vice-voorzitter van het bestuur loop ik al vele jaren mee bij Bocuse d’Or. Ik jureer op de internationale podia van Bocuse d’Or. Met oog voor de details in ontwerp en smaak van de gerechten speel ik een belangrijke rol bij de presentatie van de gerechten die de kandidaten maken.

Ricardo Eshuis

Ricardo Eshuis

Mijn werk voor SVH als directeur en de doelstellingen van Bocuse d’Or liggen zo logisch in elkaars verlengde, dat het bijna zonde zou zijn om dit niet te combineren. De branche zoekt vakbekwame koks. Bocuse d’Or staat voor het hoogste wedstrijdniveau dat te behalen is voor (jonge) koks. De SVH Meesterkok staat voor de hoogste graad van vakbekwaamheid in de Nederlandse horeca. SVH stimuleert het opleiden van nieuwe koks die de ambitie hebben de top te gaan halen, om een carrière te starten om te streven naar het voor hen het hoogst haalbare niveau. Genoeg om de synergie tussen SVH en Bocuse d’Or te kunnen duiden.

maarten

Maarten Ploeger

Ik ben een apotheker met een passie voor koken. Naast mijn werk als apotheker geniet ik van rustige momenten in de keuken, waar ik nieuwe recepten ontwikkel en mijn culinaire creativiteit de vrije loop laat. Het bereiden tot perfectie zit in het bloed van een apotheker. Zo komen mijn professie en hobby samen. Het is een eer om het bestuur van deze ambitieuze stichting te mogen ondersteunen in een stukje organisatie en het uitwerken van de visie en missie van Bocuse d'Or Nederland. Daarnaast wil ik nieuwe partners betrekken bij Bocuse d'Or Nederland om zo samen onze Road to Lyon succesvol te laten zijn.

Marcel de Leeuw

Marcel de Leeuw

Zowel SVH Meesterkok als Chef2Chef-manager bij Nestlé Professional. Daarvoor werkte ik als Chef de Cuisine bij het DoubleTree by Hilton Hotel, als chef bij De Kersentuin in het Bilderberg Garden Hotel waar ik mijn Meesterproef heb afgelegd en bij Juliana in Valkenburg. Sinds 2017 ben ik bestuurslid geworden en verantwoordelijk voor de partnerships van Bocuse d’Or Nederland. Verder heb ik de ambitie als bestuurslid bij Bocuse d’Or Nederland om de jonge talenten van culinair Nederland te verbinden met de wedstrijd Bocuse d’Or. Mijn ervaring met wedstrijdkoken en het voorzitterschap van de Sterklas zet ik in om de kandidaten te coachen in hun doorzettingsvermogen.

Marco Poldervaart

Marco Poldervaart

Ik heb een enorme passie voor het vakmanschap in de keuken en altijd een honger om te leren en het ontdekken van nieuwe technieken is wat ik graag doe. Prijzen bij grote wedstrijden op zowel nationaal als internationaal niveau ontbreken niet. Zo maakte ik deel uit van het nationaal kookteam voor Bocuse d’Or. Ik ben verantwoordelijk voor de wedstrijdvoorbereiding van de kandidaten. Ook ben ik SVH Meesterkok en eigenaar van restaurant ’t Havenmantsje in Harlingen.