Pers

The following symptoms are uncommon buy promethazine actavis but if you experience any..

Sinterklaas dessert tijdens inspiratiesessie door Bocuse d’Or bij Debic met Makro

26 november 2018

Op 5 november werd in het FrieslandCampina Innovation Center een inspiratiesessie gehouden voor zo’n 40 chefs die inkopen bij de Makro. Een mooie gelegenheid waarbij de twee partners, samen met SVH Meesterkok en bestuurslid van Bocuse d’Or Nederland; Marco Poldervaart, hun passie voor het koken deelden met de chefs die speciale interesse hebben in Debic…

Lees verder

Team Bocuse d’Or NL 13e plaats in Europese finale Bocuse d’Or

12 juni 2018

Turijn, 12 juni 2018 Chef Lars Drost (25, Ciel Bleu Restaurant**) en commis Mike Klaassen (19, Ciel Bleu Restaurant**/Sterklas ROC van Amsterdam) hebben de 13e plaats bereikt tijdens de Europese finale van de Bocuse d’Or. Onder begeleiding van coach en voormalig deelnemer Jan Smink, presenteerde team NL na 5 uur en 35 minuten een prachtig…

Lees verder

Lars Drost, Mike Klaasen en Jan Smink bij Jinek

8 juni 2018

De laatste voorbereidingen zijn gedaan, de materialen zijn ingeladen en het team is sterk. Het team kijkt dan ook met gezonde spanning uit naar het Europees Kampioenschap van de prestigieuze kookwedstrijd Bocuse d’Or. Op vrijdagavond 8 juni leggen Lars, Mike en hun coach Jan bij Jinek uit wat deze wedstrijd voor hen betekent. Kijk om…

Lees verder

Convotherm Holland Techno Groep ondersteunt team met combi-steamer

6 juni 2018

Voor de trainingen van kandidaat Lars Drost en zijn commis Mike Klaasen is een speciale wedstrijdkeuken ingericht bij het ROC in Amsterdam, identiek aan de wedstrijdkeuken in Turijn. Zo kan het team zich optimaal voorbereiden op het Europese Kampioenschap van Bocuse d’Or in Turijn. Convotherm Holland Techno Groep heeft speciaal voor het team van Bocuse…

Lees verder

Persbericht: Makro maakt serie over gastronomisch talent: ‘De weg naar Bocuse d’Or’

25 mei 2018

De voorbereidingen van het vooraanstaand Bocuse d’Or, dé revolutionair gastronomische kookwedstrijd, zijn in volle gang. Ook Nederland is bij deze belangrijke professionele kookwedstrijd. Samen met Makro bereiden Lars Drost (25) en zijn commis Mike Klaassen (19) (beide werkzaam bij Ciel Bleu Restaurant**) zich voor op de Europese finale die plaatsvindt in Turijn op 11 en…

Lees verder

Bocuse d’Or Nederland: wie is winnaar Lars Drost

1 mei 2018

Lars Drost gaat Nederland vertegenwoordigen tijdens de Europese finale van de Bocuse d’Or in Turijn in juni 2018. De 25-jarige chef werkt bij Ciel Bleu in Amsterdam. Wie is Lars Drost en waar komt zijn voorliefde voor koken vandaan? Lars Drost (25) zat als kleuter op de werkbank van zijn vader in Frankrijk. Zijn vader…

Lees verder

Kick-off Bocuse d’Or: Lars Drost wil via Turijn naar Lyon

19 april 2018

“Vandaag start onze route naar Turijn.” Met de trots van een Chef de Mission die zijn Olympiërs richting de meest prestigieuze sportwedstrijd ter wereld leidt, opende Bocuse d’Or Nederland-bestuurslid en SVH-directeur Ricardo Eshuis de start van het traject dat Team NL op het podium moet krijgen tijdens de Europese finale van de Bocuse d’Or in Turijn, op 11…

Lees verder

Team NL door naar Europese finale Bocuse d’Or

15 maart 2018

De laatste stap op weg naar de Europese finale is gezet: chef Lars Drost (Ciel Bleu**) en commis Mike Klaassen (Ciel Bleu**) zijn door de wedstrijdorganisatie van Bocuse d’Or geselecteerd. De Europese finale van de Gastronomische Olympische Spelen vindt plaats in Turijn, Italië op 11 en 12 juni 2018. Team NL hoort bij de 20…

Lees verder

‘Paus van Franse cuisine’ Paul Bocuse (91) overleden

20 januari 2018

De Franse topkok Paul Bocuse is overleden. Hij is 91 jaar geworden. Bocuse wordt geroemd om zijn fenomenale kookkunst, maar ook doordat hij “de kok uit de keuken heeft gehaald”. Hij was, in zijn smetteloos witte koksjas met dito muts, de ambassadeur van de Franse keuken in het buitenland. Over de hele wereld opende hij…

Lees verder

Mini-docu: Lars Drost van Restaurant Ciel Bleu

30 september 2017

Op 18 september is tijdens Gastvrij Rotterdam de finale van Bocuse D?Or Nederland.  De winnaar van deze prestigieuze kookwedstrijd plaatst zich voor de Europese finale in Turijn in 2018. In aanloop naar de Nederlandse finale stellen de vijf kandidaten zich voor in een korte mini documentaires. Vandaag is de beurt aan Lars Drost. Lars komt…

Lees verder