Dit zijn de vijf sterrenchefs van het benefietdiner💛

6 maart 2020

Een aantal weken geleden hebben we jou uitgenodigd voor het benefietdiner #RoadtoTallinn. In die uitnodiging werden de eerste twee sterrenchefs al bekendgemaakt. Nu kunnen we met trots vertellen dat de chefs line-up compleet is voor het benefietdiner.

André Gerrits als gastheer van deze avond  
Om ervoor te zorgen dat het Marco & Yentl aan niets ontbreekt en zij alle materialen die zij nodig achten kunnen gebruiken, organiseren we een benefietdiner, genaamd “Road to Tallinn”. Speciaal voor dit event stellen André Gerrits en Genevieve restaurant ‘t Amsterdammertje eenmalig beschikbaar om zo Bocuse NL te kunnen helpen aan extra financiële middelen voor de wedstrijd. André Gerrits is dan ook de gastheer van deze avond die gehouden wordt op maandag 23 maart 2020. 

Line-up chefs
Eerder maakten we al bekend dat onze voorzitter & SVH Meesterkok Soenil Bahadoer, chef van restaurant De Lindehof** en Sander Spruijt, chef van restaurant De Burgemeester* achter de kachel staan. Het team van sterrenchefs wordt compleet gemaakt door SVH Meesterkok Wilco Berends, chef van restaurant De Nederlanden* en Jermain de Rozario, chef van De Rozario*. Uiteraard samen met Marco van der Wijngaard & Yentl van Gilst en eigenaar van restaurant ’t Amsterdammertje André Gerrits als gastheer.

Dus, altijd al eens willen dineren terwijl niet een, niet twee, maar liefst VIER sterrenchefs achter de kachel staan en één sterrenchef de rol van gastheer vervult?! Deze avond is voor iedereen die een culinair hart heeft en Marco van der Wijngaard & Yentl van Gilst support in hun #RoadtoTallinnMeer info over het benefietdiner vind je hier.